Live Your event 

Een paar jaar geleden toen facebook live nog vrij nieuw was, zijn we voor de grap op een 24 uurs sportevent live verslag gaan doen via dit social media platvorm. Buiten dat dit enorm goed werd ontvangen door de deelnemers en bezoekers, werd de facebookpagina beter bekeken en liepen de likes in korte tijd flink op. Dus meer bereik voor je event. Ons materiaal? een iPad met simkaart...  niet echt professioneel maar juist dat   maakte ons nieuwsgierig... hoe kan dit beter, leuker en hoe kunnen we het professioneler aanpakken zodat het wel via facebook live word gestreamt , maar dan wel met met een effecten,tunes, leaders , reclame, ondertitels etc .  Dat was een flinke zoektocht... maar uiteindelijk hebben we de juiste apparatuur en software weten te combineren..... doe daar een over-enthousiaste verslaggever/ presentator, en de juiste cameraman bij... en voila...... het concept begon vorm te krijgen.

Een jaar later op hetzelfde event zijn we met dit  concept 'Live' gegaan... en dit werd niet onopgemerkt gebleven. We kwamen verschillende mensen tegen die ook in de evensector zaten. Deze waren nieuwsgierig want wilde ons ook hebben voor hun event omdat ze het een leuke toegevoegde waarde vonden als wij op onze 'eigenzinnige manier' hun event via social media 'Live'  bij hun volgers konden bezorgen.  Door video, socialmedia en youtube te combineren kunnen wij voor je event of onderneming  een groot en interessant bereik voor u creëren.

   


 
     HIERONDER VIND U DE MOGELIJKHEDEN OM UW EVENT VIA SOCIAL MEDIA TE PRESENTEREN

 

  REALTIME LIVE:  

  Direct professionele LIVE broadcasting via de Facebook Live applicatie van je eigen Facebookpagina (na deze live opnames maken we een mooie compilatie van de hoogtepunten)

  INDIRECT LIVE : 

  Opnames worden ieder uur samengevat in een mooie compilatie die wel live word uitgezonden via Facebook live van uw eigen Facebook pagina (Ook na deze opnames zullen we een indrukwekkende compilatie van de mooiste momenten opleveren)

  EVENT OVERVIEW: 

  Opnames worden op dag van uw event gemaakt in HD kwaliteit. U bepaald van tevoren wat en wie we gaan filmen. En wij zorgen voor een mooie samenvatting van uw evenement.

      Stel u heeft een beurs waarbij standhouders hun product extra aandacht willen geven, dan kan in overleg deze standhouder worden geïnterviewd waarbij we van tevoren bespreken wat hij/zij wil   

       wil vertellen over een bepaalde dienst/product,etc... Uiteindelijk zal er een compilatie van de beursdag(en) worden gemaakt die vervolgens weer gedeeld kan worden over de bekende social media

      platforms en websites van brancheorganisaties .. Op deze manier bereikt de standhouder een veel groter publiek dan alleen op de stand van de beurs... en zal (door het delen en liken van socialmedia 

      pagina's waar deze beelden worden gedeeld, ook langer in beeld blijven

    


    Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden